LINUXmagasinet legges ned!

Linux Magasinet legges ned og Fasit Forlag har sendt ut et brev sammen med siste utgave av magasinet 4/07 der de skriver: "Dette er dessverre siste utgave av LINUXmagasinet. Vi takker deg for samarbeidet i den perioden du har vært en av våre abonnenter!". Abonnenter som har penger tilgode vil få tilbakebetalt det.

De skriver ikke noe om HVORFOR de velger å legge ned Norges eneste linux-blad.....

Fasit Forlag på nett: http://www.fasitforlag.no/
Linux Magasinet på nett: http://www.linmag.no/

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

beltazore

Dette var en trist nyhet. Selvom kvaliteten på dette magasinet har vært varierende har det alltid vært et godt alternativ nybegynner!

Hadde vært fint om det hadde vært mulig å få klarhet i hvorfor det har blitt slik.

olear

Ikke saa rart. De maa konkurrere mot internationale blader. Da hjelper det ikke aa gi ut en gang i kvartalet med lite innhold.

Moldarin

Det er ikke akkurat uventet. Ingen av kioskene her på Lillehammer har villet ta inn bladet. Har måtte reise til Gjøvik eller Hamar om jeg skulle hatt det. (Evt. opprettet et abonnement, men det hjelper ikke på deres synlighet i butikkhyllene.)

Jeg håper det fortsetter som en digital ressursside?

TorbX

Linux begynner å bli et tema for folk som ikke bryr seg om avanserte kodegreier og programmeringsspråk og php og html og whatnot. Det er (var) på tide med et Macworld-aktig blad til linuxverdenen med fargerike forsider, og kjekke brukerguider.

olear

Er det ikke det Linux Format er da?

datafeilen

Mulig jeg feiltolker deg - men Linux Format er engelsk -
dette er noe så sjeldent som et lite norsk magasin.

Blir trist å miste dette - var alltid noen bra artikler å lese i dette

olear

Regnet med at MacWorld var et engelsk blad, min feil om jeg tolket det feil :)

hanspb

Jeg for min del kjøpte heller det norske Linuxmagasinet enn de engelske Linux Format og Linux Magazine. De er svinedyre og ikke så mye bedre til mitt bruk ihvertfall. Virkelig synd, dette.

sturla

Jeg tror grunnen rett og slett er den at det norske markedet blir for lite. Vi er rett og slett ikke mange nok som har interresse for Linux og fri programvare. Jeg for min del har kjøpt noen utgaver, men må si at jeg har foretrukket andre utenlandske blader, rett og slett fordi kvaliteten har vært høyere på disse. Linuxmagasinet har kommet for sjelden ut og innholdet har vært for lite grundig.

Her i Mo i Rana har jeg hatt muligheten til å kjøpe dette bladet i flere kiosker. Overrasker meg at ikke Lillehammer lå forran oss i så måte.

karstenaa

..er sannsynligvis årsaken ja. Forlaget må kunne forsvare utgivelsen overfor investorene, og Linuxmagasinet på norsk er nok litt for smalt markedsmessig.
Selv om Linuxmagasinet var til en viss nytte både for ny og gammel Linuxbruker, så er tilgangen på info og hjelp på nettet blitt veldig enkel. Man "trenger" ikke en papirutgave.
Har selv abonnert fra dag 1, og funnet en god del nyttige og interessante artikler der. Trist at det legges ned. Men jeg kommer ikke til å savne de dølle Le-med-tux-vitsene! ;-)

_______________________________
All generalisering er en uting.

hansaudun

Bladene fra utlandet, som f.eks Linux Magazine og Linux Format, er ikke noe dyrere enn linuxmagasinet før de går igjennom Reitan systemet (Narvesen).

Eksempel: Standard abonnement på Linux Format koster kr 960 pr år (kr 74 pr blad).

Eksempel2: Standard abonnemet på Linux Magazine koster kr 540 pr år (kr 45 pr blad).

At Narvesen skal ha kr 162 for disse bladene tyder vel på litt grådighet...?

TO

Ja, grådighet og ublu prising.

sorcs

Sjekk denne nyheten som ligger på linmag.no

http://linmag.no/article/articleview/657/1/1/

Linux magasinet er kjøpt opp og fortsetter som nettavis

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer