Ubuntu 5.10 Breezy Badger Preview Release

Ikke helt ferskt, men du finner linker på denne siden. Antageligvis er dette omtrent de pakkene som vil havne i den ferdig versjonen, etter litt mer testing. Blant dem er Linux 2.6.12.5, Gnome 2.12, OpenOffice.org 2 beta 2 og PHP 5, kompilert med GCC 4.

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Aphelion

Lurer på om 2.6.13 blir med. Det burde den jo, med tanke på f.eks. Beagle!

ak

De kan patche inn inotify fra 2.6.13 uansett, mange distribusjoner henter patcher for nyere ting og legger på eldre (mere testet) kernel.

JonJ

Hvorfor bruker dere debianlogoen når Ubuntu for det første har sin egen logo, og for det andre ikke har pakker som er kompatible med debian?*

*Fullstendig klar over at noen er det, men det er omtrent like mange som ikke er det, det er anbefalt å bruke ubuntupakker på et ubuntusystem.

ak

To årsaker:
1) Ikke hatt tid til å lage nytt ikon, den som vil må gjerne gjøre det (basert på eksisterende Debian-ikon)
2) Det finnes så mange distribusjoner at det er klin umulig å vedlikeholde ikoner for selv en brøkdel av dem. Derfor begynte jeg å kategorisere på hva de var basert på, i Ubuntu sitt tilfelle er det Debian. Man kan diskutere hva som skal til før en distribusjon fortjener sin egen kategori, men kategoriene skal være litt grove.

Are

Personlig synes jeg det er helt greit å bruke Debian ikon til Ubuntu.
Men på en annen side så har jeg lagt merke til at det har kommet bare mer og mer stoff om Ubuntu på linux1 den siste tiden.

Så...
Lagde bare et lite forslag jeg:P
UbuntuIkon eksempel
http://www.bareare.net/images/ubuntuIcon.png

moma

ak

Flott :)

ak

Bortsett fra en kernel panic, som jeg ikke vet hva skyldtes, og at fontene har blitt veldig stygge, så fungerer Breezy Badger veldig bra på min maskin preview. Dersom noen lurte.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer