ntfs-3g veiledninger

Det finnes nå flere måter at man kan skrive til NTFS fra Linux på, felles for dem er at de alle bør behandles med en viss skepsis, men ntfs-3g har ihvertfall fått mange positive tilbakemeldinger. Noen på HowToForge har laget en guide på hvordan man installerer driveren under Ubuntu Edgy.

Det er et alternativ til denne posten i Ubuntu sitt forum. Det hadde vært fint om noen med Ubuntu inne kunne teste og komme med tilbakemelding på den ene eller den andre, alternativt om det finnes oppdaterte versjoner for Debian, SUSE og Mandriva.

hjemmesiden til ntfs-3g vil du etterhvert finne linker til ferdige pakker for distribusjoner, men foreløpig kun for Slackware, Fedora og Gentoo.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Marsan

Hei.

Jeg leste nyheten du hadde skrevet om NTFS-3g. Bra at noen tar opp denne driveren og forteller folket om mulighetene rundt denne. Jeg har selv brukt NTFS-3g på Desktopen min siden august 2006 og har aldri hatt et problem med det i det hele tatt noen gang. Jeg har prøvd å få folk til å teste ntfs-3g på hw.no forumet i gnu/linux seksjonen men folk der ser ned på ntfs-3g prosjektet og mener det ikke holder mål ettersom det er developrelease eller i beta. Nei, det er bra at du skriver om dette prosjektet. Kudos til deg :D

mvh Marsan

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer