VDrift

Helgen er nesten her og VDrift kan gi deg noe å bryne deg på. Spillet, eller simulatoren, fikk gode skussmål forrige gang det ble nevnt på Linux1, og har kommet langt siden den gang. Du finner skjermbilder her, men det som gjør programmet spennende er fysikkmotoren og realismen.

Folk som kun har kjørt fort i spill som Need4Speed vil muligens bli skuffet, dette er langt vanskeligere. Under options kan du justere ting som automatisk clutching, automatisk girskift, traction kontroll og anti-blokkerings system. Men du bør også vurdere å begynne med et løp der du gir motstanderen dårligere bil enn deg selv, og så bare prøve å holde seg rett bak denne et par runder.

For å installere under de fleste distribusjoner må du ha installert pakkene for SDL og ha et grafikkort som støtter OpenGL. Last ned .package filen, endre rettighetene "chmod 700 *.package" og starte installasjonen "./*.package". Mangler du noe får du beskjed.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

rocknrolf77

Deb for ubuntu (dapper, edgy og feisty) kan finnes på www.getdeb.net

tactus

--> Nedlastingsside på getdeb. (Har ikke testet spillet eller versjonen på nedlastingsiden selv.)

Moldarin

Vet noen hvor man kan finne RPM for openSUSE også?

Eddy

du kan jo bare bygge den selv med en tar.bz eller tar.bz2 fil ...er vel ikke så vanskelig men er lettere med en rpm pakke ;)

sveur

Har Kubuntu. Finner ikke noe programfil i mappen /usr/share/games/vdrift/ som den ble installert i. Hvordan skal jeg starte det?

ak

Vet ikke om du har fått med deg alle filene, det finnes en separat pakke med data som bakgrunnsbilder osv.

Hos meg, gjennom package, havner filen i /usr/bin/vdrift , ikon opprettes under Applications - Games

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer