KDE 4.0 Beta 1 og GNOME 2.19.6

Nesten samtidig har KDE og GNOME lansert test versjoner av sine kommende skrivebord. Les KDE sin annonsering og GNOME sine noe traustere notis. KDE 4 skal lanseres i slutten av Oktober, mens GNOME 2.20 er litt over en måned unna.

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

thomasmathiesen

Jeg begynner alltid aa glede meg saann naar det naermer seg april og oktober.. da er det gnome release :D KDE'en ser alltid veldig fin ut ogsaa, men av gammel vane blir det gnome som staar som default!

/T

Alfred.Woodden

Lurer på når vi får se en like stor oppdatering av Gnome som KDE får nå?

Er det noen konkrete planer for en eventuell Gnome 3.0?

EDIT: Er visst desverre ikke det. Siterer:

"There are no plans for a GNOME 3.0 release at this time. The GNOME community believes that regular, reliable, iterative improvements are more important to our users than ground-shaking major releases, and that we can more comfortably deliver major features -- when they're ready -- in our regular, six-monthly releases."

morphir

Da har jeg brukt kde4 beta1 for en dag. Og jeg kan med en gang si at det ikke er beta kvalitet på desktopen. Masse enda som er uferdig, og mye er enda ikke merget.

Mest imponert er jeg av dolphin. Og et nytt og forenklet system settings panel.

Plasma har bare 2 demoer foreløpig, en klokke ala. Mcslow's cairo klokke på gnome, andre er en stilig liten knapp(!). Oxygen ikonene er meget pene (de beste noen gang). Mens oxygen style er nettopp blitt startet på nytt, etter at utviklerne på siste KDE samling i Skottland ikke likte den. Så oxygen stylen er ikke ventet å være ferdig før mot slutten av august.

Tja. Mye av det som er nytt med KDE4 er prosjekter som phonon og akonadi, som danner et fundament for en ny og moderne desktop (les semantisk).
Så KDE4 er enda et godt stykke unna fra og være ferdig og brukanes som din daglige desktop.

frisyre

Jeg tror vi må vente på GTK+3.

Ses: http://www.nabble.com/GTK+-3-thoughts-t4136315.html

Roberth

Ta en titt på Project Ridley.

GTK+3 kommer en eller annen gang men ikke nå.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer