KDE 4 beta 2

KDE folkene har fått ferdig beta 2 og har nye skjermbilder å vise frem. Ars Technica har prøvekjørt den nye versjonen og er fornøyd med at den tette integrasjonen av programmene har begynt å vise seg. Dessvere ble KDE 4.0 nylig utsatt.

Oppdatering: Planene har på nytt blitt endret, nå er målet å lansere 11. desember.

Release teamet har bestemt at man skal ha to ekstra betaer for testing og derfor satt endelig 4.0 dato til 20. desember, 2 måneder senere enn opprinnelig planlagt. Dette er uansett kjedelig for distribusjoner som OpenSUSE 10.3 og Kubuntu 7.10, som skal være klare i oktober og som sikkert gjerne skulle hatt med KDE 4.0. Disse må nå velge mellom en uferdig versjon, falle tilbake på 3.5 eller utsette lansering.

KOffice har samtidig rukket å komme til alfa 3, og der i gården er det heller ikke rent lite å glede seg til.

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Moldarin

Jeg synes det ser ut til å være masse å glede seg til i KDE4! Plasma ser veldig kult ut, men fortastt litt usikker på minnebruken.

KUbuntu skulle ikke ha med KDE 4 i hovedutgivelsen, men heller ha det i en separat utgivelse. Så man mister ikke noe man ikke hadde fått uansett som KUbuntu bruker. Det som er virkelig synd er at nå kommer jo ikke KDE4 med i neste utgivelse av KUbuntu. Fordi det skal være en ‘Long Term Support’ utgivelse så vil de ikke introdusere masse nytt i den. Det er kjipt.

Husk foresten også å donere til KDE. Spesielt viktig med støtte før denne store utgivelsen! (Endelig har de skrevet navnet mitt riktig på donasjonsiden også.)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer