Infoworld.com sliter med RSS

I denne artikkelen hos Netcraft forteller CTO hos InfoWorld.com at de sliter med å betjene alle RSS klientene. RSS er et akronym for "RDF Site Summary", hvor RDF igjen er et akronym for "Resource Description Framework". I praksis er det en måte å inkludere nyheter fra diverse nettsteder på en og samme side, eller vise et sammendrag i ditt favoritt program. Dette er relevant fordi det er primært open source browsere og nett-steder som har trykket RSS til sitt bryst.

Mange programmer oppdaterer med jevne mellomrom som er låst til klokken, slik at ved hele-klokke timer opplever siden noe som minner om et tjeneste-nekt angrep. Du kan derfor, hvis programmet ditt tillater det, gjøre livet lettere ved å velge "rare" klokkeslett å oppdatere på, f.eks 38 minutter over hver andre time eller hvert 34. minutt.

Redaksjonen drømmer om nok trafikk til å skape lignende problemer, du kan bruke vår RSS tjeneste ved å benytte https://linux1.no/backend.php

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

senikk

Redaksjonen drømmer vel også om å skape lignende inntekter som InfoWorld? ;) Leste et sted at InfoWorld hadde inntekter på over 1,6 millioner dollar i måneden.

Terje Pedersen
@senikk (senikk.com)
@kofferno (koffer.no)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer