MySQL overbelastet

Maskinen som kjører vår søsterside Mac1.no ser ut til å ha noen tekniske problemer som vi ikke har fått løst. Disse ble til stor belastning for MySQL-databasen som kjører alle websidene, og Linux1.no var derfor nede store deler av dagen. Den spratt litt opp og ned ettersom vi prøvde å finne feilen som forårsaket problemet. Xserven til Mac1 har nå blitt koblet ut inntil noen får sett nærmere på den, slik at de andre sidene bør fungere som normalt. Vi beklager nedetiden.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

G-Mac

Nei, resten av sidene fungerer ikke som normalt, får ikke logget meg inn på iPod1.no, og så bør dere skrive denne meldingen på i1 så folk får med seg hva feilen er.. Eller?

viking

Vet dere noe mer om når siden kommer tilbake

Frihet, Kjærlighet, Kapitalisme
Min blog på: http://kapitalist.frac.dk/blog/

Ingunn

Fy fillern jeg savner mac1! Litt avhengig, blitt?

- Disco is dead. So live with it!

ak

Takk, det var jeg ikke klar over. Endret php.ini på denne serveren før jeg fant ut at problemet lå andre steder.

ak

Ikke annet enn at det vil bli fikset, svært sannsynlig i morgen hvis vi ikke får gjort det i dag. admin, som vet mest om Xserven, er på ferie.

ak

Da er iPod1 i orden igjen.

G-Mac

Flott.. :-)

MacPetrus

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /var/www/linux1/htdocs/includes/image.inc on line 284

fikk denne på en blank hvit side...

ak

Uavhengig feil, men det stemmer. Jeg hadde lagt til en blokk som viser et tilfeldig bilde fra galleriet på forsiden. GD kjøres visst på hvert eneste bilde, og noen av bildene var såpass store at scriptet brukte mere enn 16Mb minne.

En av gledene ved å ha tilfeldige elementer i et program, man vet aldri helt når det kræsjer og det er ikke alltid man oppdager det under testing.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer