Windows 7 og Linux

Nå er Windows 7 ute, og alle er over styr! I Aftenposten derimot, sammenlignet anmelderen det med å pisse på seg. Det han mente var Windows over tid henger seg mer opp og blir tregere. Han mente også at Windows 7 har samme problemet. Akkurat det gjenstår se, men nå skal jeg ta opp noe av dette med Linux.

Jeg er kjent for å ha en dårlig Linux-distro; Default Xandros på Eee'en. Allikevel går denne omtrent like fint som den gjorde for over et år siden, og jeg har ikke hatt noe store problemer med det. Jeg har tweaket det til med programmer, endret diverse andre fabrikkinnstillinger, og innstallert Full Desktop-Mode. Allikevel går det knirkefritt på Eee'en min, og det er den jeg skriver på nå. Det jeg fortalte om over var ogsp mitt første store møte med Linux, og jeg har lært masse det siste året. Alt fra å lage Termibal-applikasjoner til å bruke repositories.

Hva har alt dette med Windows 7 å gjøre? Jo, min Eee har ikke blitt synlig tregere på dette året. Det kan hende dette er fikset i Windows 7, for jeg har faktisk ikke prøvd det ennå.

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

bjolsene

hvorfor mener du at xandros en en dårlig distro?

min erfaring med ubuntu er gode, etterhvert. en må jobbe med tingene, og setter seg inn i. men ikke alle versjonene til ubuntu er bugfrie. jeg styrer unna 8.04, men elsker 8.10. og lurer på no om jeg skal prøve den nye 9.10 om et par dager. eller la det være.

dette er mtt poeng. det er alltid usikkerhet med egne valg. så spørsmålet er om en kan begrense det usikre. om ens valg er reelle. om windows 7 er bedre enn fortidens, dette aner jeg ikke. men jeg velger vekk windows av åpenbare grunner. det er alltid et mas om virussøk og defragmentering, og konstant rydding og det vil det alltid være på windows, med dette ntfs-filssystemet deres. dette er det slutt på her, og jeg kommer aldri til å bruke windows. så hver sin lyst og smak.

no har jeg en stabil pc, som er brukenes. og er alltid opp og går. herlig.

viking60

Sjekk denne:
http://fsfe.org/news/2009/news-20091019-01.en.html

Sikkerhetshull kjent før utgivelsen!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer