Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Tribe 2 lansert.

Den andre testversjonen av kommende Ubuntu 7.10 (alias Gutsy Gibbon) er nå lansert. Tribe 2 som denne testversjonen heter er hovedsakelig ment for oversettere, testere og modige sjeler. Vanlige sluttbrukere bør vente til oktober 2007 når den endelige Gutsy slippes ut. Nok om dette...

Les: http://www.ubuntu.com/testing/tribe2

Eller gå direkte til nedlasting på
http://cdimage.ubuntu.com/releases/gutsy/tribe-2/

Alle kan egentlig delta på testingen. Det er bare å lage en liten 10GB partisjon, laste ned CD og kjøre på...

Men man må være flink til å fikse (disk, partisjon)/boot/grub/menu.lst dersom du dual-trippel-quatro-cinco booter flere distroer -- og du ønsker å holde styr på dem. Som regel vil hver ny installasjon mekke (=søple) den forrige gode og vakre menu.lst du hadde laget.

Personlig har jeg laget en vakker liste over disker og partisjoner. Har ca 10 distroer. Noen er gamle og utgåtte.

Listen ser slik ut:

81218

Oppdater lista og skriv den ut. Heng den på veggen og du har 100% kontroll.
+ ha backup-kopi av den siste /boot/grub/menu.lst, f.eks på din web-konto.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

rocknrolf77

Prøvde meg akkurat på live cd'en, men jeg fikk ikke x opp og ikke kom jeg meg til tty heller. Fikk bare masse flimmer og sånn på skjermen. Fikk opp x med safe mode, men installeren blei bare blank etter hvert og ingenting mer skjedde.

Brenner alternate nå. Kult at compiz fusion er med. Fint med forbedringene i håndtering av ufrie drivere å, at den kan ordne trådløse kort. Hva blir det igjen i hjelpeforumene nå :)

moma

Jeg har også hatt uflaks med Tribe 2. Klarer ikke installere direkte fra CDn. Jeg sjekket MD5SUM først men jeg tror at brenningen feilet på en eller annen måte. Skal gjøre flere forsøk.

Du kan gjøre følgende:
Installer helt ny Feisty (7.04) og oppgraderte fra den til Gutsy tribe 2 (7.10 test).

ak

Installerte fra tribe 1 for to dager siden, det fungerte ihvertfall bra, og vanlig oppdatering vil jo bringe deg til tribe 2 etter 165 Mbyte med patcher.

rocknrolf77

Tribe 1 funka fint på maskina mi. Men jeg fikk ordna tribe 2 med å installere fra alternate og gå i recovery mode å installere nvidia driveren. Fikk masse flimmer og sånn etter installasjon fra alternate også. På feisty så var det alpha 1 som ga meg dette problemet.

Har litt knitring i lyden også. Men ting funker stort sett ganske bra.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer