Compiz 0.7.2 lansert

Compiz nærmer seg versjon 0.8 og med Compiz 0.7.2 har man gjort endel fremskritt på flere områder. Det har blitt lagt til flere plugins og både Compiz, CompizFusion og Emerald har nå samme versjonsnr.

Brukergrensesnittet for å sette opp Compiz slik en ønsker har blitt forbedret og fremstår jevnt over som mer polert enn tidligere versjoner.

Det har også blitt gjort fremskritt for oversettelsene til Norsk, men det gjenstår endel før dette er konsekvent gjennomført.

For Ubuntu har Compiz 0.7.2 blitt lagt ut i 8.04 repos. For 7.10 ser det ikke ut til at man kan installere fordi Compiz 0.7.2 krever en nyere versjon av Xorg. Dersom man forsøker vil man lykkes med installasjonen og kunne anvende 0.7.2, men ved reboot vil man ikke kunne aktivere Compiz igjen.

For OpenSuse finnes YMP (1click) installasjonsfiler for 10.3 og 11 alpha ved å følge lenkene på denne siden. Der finner man også en liten oversikt over alle endringer.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

gnomen

Takk for heads up. På Gentoo gikk det greit å legge alle ebuildene i et overlay, oppgradere navn med (...)-0.7.2 og kompilere. Litt knot med compiz der man må legge til et kde4 use-flag samt huske å kopiere over "files" folderen til overlay for at kompileringen skal gå i orden. For at Emerald skal starte må emerald themes 0.5.2 rekompileres mot emerald 0.7.2. Alt fungerer stabilt og fint så langt..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer