Open Cloud Manifesto

De siste dagene har Microsoft søkt å gi inntrykk av at de har blitt tatt på sengen av IBM, Sun, SAP, RedHat, Novell, Cisco, Eclipse, VMware, Telefonica, Juniper - tilsammen 38 større og mindre selskaper.

Disse selskapene har gått sammen om et felles manifest om åpne standarder i "nettskyen" og interoperabilitet mellom leverandører og løsninger.

Microsoft har gått relativt hardt ut mot manifestet og Google som har deltatt i utformingen har senere vegret seg mot å signere.

Kilder:
Manifest
Artikkel i Linux Insider

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

moma

Hei,

Mener du denne artikkelen... på Linux Insider?

omaha

Whooopz.. Beklager...

Det var den artikkelen jeg trodde jeg hadde lenket til ja ;o)

Nå er lenken ihvertfall rettet opp...

TakkTakk :)

terjejh

Der er visstnok enda ett nettsky-initiativ, Cloud Computing Interoperability Forum (CCIF), tom. fra samme opphavsmann, Reuven Cohen

omaha

Reuven Cohen er glad for at Microsoft skaper blest, og han er sikkert minst like glad over at Microsoft nettopp har funnet det betimelig å stå som global sponsor for Cloudcamp.

Microsoft will continue to be a major partner in our activities including recently signing on as a global sponsor for our Cloud Camps

Cloudcamp har mange store sponsorer, det som er interessant er timingen og de vakre ord. Det passer utmerket at nye sponsormidler "coincides" med at CCIF trekker sin støtte til Manifestet.

Divide and Conquer......

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer