"People Ready"

At store konserner som Microsoft noen ganger kommer opp med litt merkelige reklamekampanjer er ikke noe nytt. Nå selger Microsoft "programvare klargjort for mennesker".

Det høres tilsynelatende ut som om markedsavdelingen i Redmond har blitt bortført og erstattet av utenomjordisk liv. Men på den andre siden fungerer ideen om menneske-klar programvare helt fint for Ubuntu, og hva er mer community vennlig enn fri programvare?

Markedsavdelingen til Microsoft kan ikke undervurderes, faktisk synes jeg det de gjør her er ganske smart (selv om det er smakløst). Sett sammen to ting som ikke passer sammen: Microsoft == "Menneske klar programvare". Ergo Microsoft er de som tilbyr menneskeklar programvare (mens konkurrentene ikke gjør det).

Denne markeds-kampanjen er ikke unik for Microsoft, men måten budskapet har blitt spredt på er kontroversiell. Det viser seg at flere skribenter har fått betalt for å spre kampanjens budskap videre. Det er utrolig hva store selskaper kan finne på for å påvirke oppfatning av noe hos vanlige folk.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

ak

Husk at dette kommer fra samme selskap som bruker mange millioner dollar på å fremstille alle som bruker MS Office 97, 2000 og 2003 som uproduktive dinosaurer som må jobbe overtid ;)

rocknrolf77

Nå får de holde seg unna her. Minner ikke dette en smule om linux for "human beings" som er slagordet for ubuntu :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer