Video som viser nye Kde SC

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

omaha

4.4 har fått meget positiv omtale på ymse nettsteder og jeg synes det er velfortjent. Kjenner ikke til noe DE/OS som har bedre funksjonalitet, og når det også er såpass ressursvennlig har ikke jeg noen grunn til å bytte ihvertfall.

Mandriva 2010 har en forsmak på hvordan Nepomuk kommer til å fungere men den kommer ikke med ny virtuoso backend, så ytelsen er ikke ok. Funksjonelt er det derimot interessant. Mandriva er en pådriver for Nepomuk og har hatt fullt lønnede utviklere i prosjektet i mange år. En av de står også bak K3B.

http://www.kdenews.org/2009/12/10/exploring-new-nepomuk-features-mandriv...

Ser også frem til at hele Kontact blir portet til Akonadi. Hittil er det vel bare 2-3 applikasjoner som er portet.

4.4 beta gir en reduksjon i rambruk på ca 20 mb i mitt oppsett (som vist i systemovervåker - så en får ta det for hva det er). Det viser ihvertfall at Qt 4.6 og KDE SC 4.4 holde hva de lover mht reduserte hw-krav. Fler og bedre funksjoner mens ressurskrav går ned er bra.

Betaen fungerer stort sett godt til vanlig bruk (jeg styrer unna Netbook interface og "search and launch activity"), men stemmer godt med min oppfatning av at en generelt bør vente til Beta 2 (KDE 4.x.85) før en installerer. Den dukker opp 22 desember. :-)

omaha

Tok en runde til med "Search and Launch activity", og det fungerer ok. Må innrømme at jeg har litt sansen for det. Antar det stammer fra netbookimplementasjonen.

Om noen skulle ha problemer med å teste ut dette er et tips å fjerne alle plasmoids fra skrivebordet....

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer