it-bransje

Lenovo ønsker tilbakemelding på hvilken distribusjon

Lenovoblogs.com: Hvilken distribusjon ønsker du se støttet på Thinkpad maskiner?

Lenovo og Novell annonserer preinstallert Linux

Nyheten om at Lenovo nå vil tilby bærbare maskiner med Linux har begynt å ulme flere steder på nettet. Lenovo og Novell har annonsert at de vil tilby Thinkpad maskiner preinstallert med SUSE Linux Enterprise Desktop 10 (SLED).

Mer Dell snacks

The Linux Link Tech Show skal etter sigende være verdens eldste kontinuerlige Linux podcast og har nå kommet til episode #200. I denne episoden gjester John Hull, manageren av Linux OS Technologies hos Dell.

Selger Linux-tilpassede maskiner til Norge

For entusiaster som er i marked for en Linux-kompatibel bærbar eller stasjonær PC har jeg en interessant nyhet. Jeg har nylig fått bekreftet at ZaReason selger produktene sine internasjonalt og til Norge. Ifølge Cathy Malrmose, CEO i ZaReason Inc, jobbes det med en Norsk oversettelse av nettbutikken. De bærbare maskinene kommer i dag med stikkontakt-adaptere men de håper å kunne tilby strømadaptere tilpasset norske forhold snart.

"People Ready"

At store konserner som Microsoft noen ganger kommer opp med litt merkelige reklamekampanjer er ikke noe nytt. Nå selger Microsoft "programvare klargjort for mennesker".

Damer og fri programvare

Det er vel ikke noen nyhet at det motsatte kjønn (damene) er i ett mindretall i fri programvare-verdenen. En kvinnelig kontributor, Melissa Draper, har kommet med noen forbedringspunkter vi gutta (og jentene!) blir rådet til å ta inn over oss.