Linpro

Varnish trunk på Hardy

Tenkte jeg skulle teste Varnish på laptopen (Ubuntu Hardy) i dag. Vi har prøvd proxyen på i1 sidene tidligere, men det skapte mere trøbbel enn det smakte (tilfeldige blanke sider og lignende). Nå ser det ut som om Bjarne Stroustrup & co. nærmer seg 2.0 og det er på tide med et nytt forsøk.

Linpro solgt til svenske Redpill

Redpill har kjøpt samtlige aksjer i Linpro. Hvorvidt noe av oppgjøret er i Redpillaksjer er foreløpig usikkert, men hverken Linpro eller Redpill antyder dette. Med dette er det praktisk talt bare EZpublishing som fortsatt er under norsk eierskap av teknologiselskapene innen OpenSource/Linux?

"Følg-meg"-utskrift som fri programvare

Bifrost er en ny utskriftsløsning basert på follow-me-konseptet, som betyr at dokumentet blir først skrevet ut når du identifiserer deg ved skriveren, i dette tilfellet med et magnetstripekort som dras i en kortleser.

Linpro vant prisen for fremme av fri programvare

Som det står skrevet i bloggen til moma, vant Linpro AS prisen for fremme av fri programvare. Selskapet ble stiftet av Dag Asheim i 1995 og tilbyr løsninger basert på fri programvare. I dag har selskapet 90 ansatte. Juryens begrunnelse er at selskapet var blant de første som satset på fri programvare og har siden den gang gitt mye tilbake til miljøet. Linux1.no gratulerer.

Linpro.no fikk prisen for fremme av friprogramvare. Se video.

Momas private blogg for magnetisører. Ja, denne yrkesgruppen lever fremdeles.

Linpro fikk NUUGs pris for friprogramvare. Gratulerer så meget. Prisen er meget fortjent fordi Linpro har ukuelig banet veien for Linux og FOSS i Noreg samt å være meget innovative programvareutviklere. Respekt !