oslo

Oslo Børs bytter til Millenium Exchange

Oslo børs skriver i en pressemelding at de har besluttet å bruke Millenium Exchange. Systemet har vært brukt på børsen i London siden november 2010 og håndterer siden februar alle transaksjoner.

Samlinger i anledning Ubuntu 9.10

Ubuntu Karmic Koala (9.10) lanseres og det arrangeres i den anledning sammenkomster mange steder i landet på torsdag 29. oktober.

Medlemsmøte i NUUG Oslo, Tirsdag 11: Genero - Adding business models to CopyLeft

"Øystein Jakobsen, Vice President of FriBit, will present a distribution and monetization mechanism for copyrighted material."
Møtet starter 18:30 til 21:00 - i Oslo, HiO, Pilestredet 35 og Stavanger, Atea Stavanger, Jåttåvågveien 7. For mer informasjon, se annonseringen hos NUUG.

Sommerfest NUUG tirsdag 10. juni

Norwegian UNIX User Group (NUUG) ønsker nok en gang å invitere alle som befinner seg i Oslo-regionen tirsdag 10. juni og som er interessert i unix-lignende systemer, fri programvare og åpne standarder til en hyggelig grillaften. Både NUUG-medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne.

NUUG Oslo medlemsmøte i kveld!

Månedens tema er «Opphavsrettslige prinsipper og konsepter» med Kirill Miazine. Arrangementet starter kl. 18.30 og er gratis for alle.

NUUG: OpenBSDs Packet Filter

NUUG inviterer til medlemsmøte i Oslo, tirsdag 11. mars 2008 kl. 18.30 på Høgskolen i Oslo, Pilestredet 35. Månedens tema er «Bygge nettverket du trenger med OpenBSDs PF» med Peter N. M. Hansteen.

NUUG Oslo Medlemsmøte 2008-01-22: Introducing OpenID

NUUG inviterer til medlemsmøte i Oslo, tirsdag 22. januar 2008 kl. 18.30 på Høgskolen i Oslo, Pilestredet 35. Månedens tema er «Introducing OpenID» med Simon Josefsson.

Medlemsmøte i NUUG Oslo i dag!

Denne gangen forsøker vi oss med en NUUG-bar, helt uten fastlagt tema. Vi møtes kl. 18:30Beer Palace på Aker brygge. Anledningen er at arrangementskomiteen ikke vært i stand til å finne foredragsholder tidsnok.

Prisen for fremme av fri programvare 2007

Prisen for fremme av fri programvare i Norge blir delt ut torsdag den 11. oktober på Bislett i Oslo. NUUG og Høyskolen i Oslo (HiO) er ansvarlige for arrangementet, som finner sted kl. 17 i festsalen på Anne Sethnes hus. Hele 18 kandidater ble nominert i år. Utdelingen vil også ha innslag presentert av FAIR, som samler inn maskinvare for bruk i utviklingsland, og Opera, som er involvert i OLPC (One Laptop Per Child) prosjektet. Arrangementet er helt gratis og alle som er interessert oppfordres til å møte opp.

Panoramabilder over Fjordbyen (Bjørvika området i Oslo).

Moma's blogg 26.mars.2007.
Hei,