Samsung

Samsung Galaxy - CyanogenMod

Det finnes mye informasjon og tips på nettet for hvordan man skal få installert CyanogenMod på denne telefonen. Min erfaring etter mange timer er at:
1) Det er mange som uttaler seg skråsikkert som ikke aner hva de snakker om, med fare for å gjøre uopprettelig skade på telefonen din.

Samsung Nexus S - Android referanse

Den som har sansen for Android får snart et nytt leketøy tilgjengelig. Samsung har produsert den nye versjonen av "Ren google mobil" for Google. Ikke noen modifikasjoner av GUI her altså.

Engadget har testet den og mener den er best blant Android-telefoner akkurat nå. http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/

Symbian Qt for Sony Ericsson og Samsung

Dersom du eier en Sony Ericsson Satio med siste firmware er det nå mulig å laste ned og installere Qt på den. Det skal gi samme (Qt)muligheter som på Nokia's telefoner.

http://labs.trolltech.com/blogs/2010/06/08/qt-officially-signed-for-sony...

Linaro - industrigigantene satser på Linux

Fra før finnes det diverse grupperinger i industrien som samarbeider om Linux på forskjellige områder. Linaro er det siste tilskuddet, med aktørene ARM, Freescale, IBM, Samsung, ST-Ericsson og Texas Instruments. Fokuset skal være på drivere, det vil si få Linux til å fungere bedre med utstyret som disse produsentene leverer.

Android går for premiummarkedet

Utvalget blant mobiler med Android øker, og i motsetning til linuxsatsingen på nettbøker er det ikke i lavprissegmentene mobilprodusentene satser hardest.