Flash Player 11 RC1 i 64-bitsversjon til Linux

Annen programvare du prøver å kjøre under Linux, inklusive WINE

Flash Player 11 RC1 i 64-bitsversjon til Linux

Innleggav Kjetil Kilhavn » ons 21.09.2011 10:13

Etter et problem med skjermbildet i dag som jeg fant ut måtte skyldes Flash-avspilleren (tilsynelatende korrupt skjermbilde både i Citrix-sesjon og lokalt på PC etter å ha vært inne på nettavisen.no) tok jeg sjansen på å installere Flash Player versjon 11 som er ute i Release Candidate 1 siden denne finnes i 64-bitsversjon mens produksjonsversjonen 10.3 bare finnes i 32-bitsversjon og bruker npwrapper.

Jeg bruker openSUSE.org (11.3) i 64-bitsversjon og har KDE 4.6.5 på min arbeidsmaskin (en ThinkPad T410 som ble kjøpt fra Emperor Linux ... men det er en helt annen historie).

Oppdateringen kan anbefales forsøkt om du kjører 64-bits operativsystemutgave. For oss som bruker KDE leveres det også med en KDE Control Centre Module slik at instillinger av preferanser er pent integrert, og ved valg av "Global Settings" i et Flash-vindu får man opp denne KCM-dialogen. Slikt kan vi like... :-)

Installasjonen er manuell. Her er et lite tips: når du har pakket ut arkivet så ligger det noen filer i "usr/lib", "usr/share" etc. Disse skal flyttes til sine respektive kataloger i rotkatalogen. I mitt tilfelle måtte /usr/lib-filene legges i /usr/lib64 siden openSUSE bruker /usr/lib til 32-bitsversjonene av bibliotekene.

Brukerens avatar
medlem i 180 måneder
 

Re: Flash Player 11 RC1 i 64-bitsversjon til Linux

Innleggav moma » ons 21.09.2011 17:17

Hei,
Takk for guiden.
Ubuntu-brukere kan installere 64bit Flash 11 fra dette pakkearkivet.
https://launchpad.net/~sevenmachines/+archive/flash
Du kan også se denne...

Denne lenken kan vise Flash-versjonen din
http://www.adobe.com/software/flash/about/

Erfaren
Brukerens avatar
medlem i 216 måneder
 


Returner til Annen programvare / SpillHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]