Installfest i Tromsø

Onsdag 17. februar arrangerer Dataforeningen Troms Linux installfest i Tromsø. Faggruppe for Linux inviterer de som ønsker å prøve Linux, kanskje for første gang, til et arrangement der du kan få hjelp med installasjonen og eventuelle problemer som oppstår. Ta med laptop eller netbook. Kanskje kommer du hjem med både Linux og Windows på maskinen.

Trøbbel med Linux installasjon?

Installfest er en mulighet til å få hjelp med å legge inn Linux på medbrakt laptop eller netbook. Erfarne Linux-brukere fra forskjellige miljøer (FoU, næringslivet og Universitetet) er der for å hjelpe deg med å migrere til Linux. Det blir gjennomført en installasjon på storskjem, og etterpå mulighet for alle å prøve seg. Det er mulig å installere slik at du kan kjøre både Linux og Windows på din PC etter installasjonen.

Det finnes mange Linux distribusjoner, men vi vil fokusere på Ubuntu Netbook Edition og Moblin som har vist seg å være to av de mest lovende systemer for bærbare og netbooks.

Faggruppen for Linux i Dataforeningen i Troms arrangerer i samarbeid med TOSLUG noe som heter installfest. Installfest er et velkjent fenomen i Linux miljøer, men i Tromsø hører det sjeldenheten til. Derfor ønsker vi å invitere så mange som mulig på denne begivenheten. Ta backup og bring med deg laptoppen eller netbooken din og gi Moblin eller Ubuntu Netbook Edition en sjanse til å imponere.

De 25 først påmeldte som også møter på installfesten får en 2 GB minnepinne med Moblin- og Ubuntu-distribusjon av Linux på. Skynd deg å melde deg på.

Sted: Sjøgata XII, Salen.
Tid: Onsdag 17, februar kl 19:30 – 22:30 (eller til alle er ferdige med installasjonen)

For påmelding og mer informasjon, se nettsidene til dataforeningen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer