Kalender over LUG aktiviteter (beta)

Før jul nevnte jeg muligheten for å ha en kalender som viser alle Linux-relaterte aktiviteter som LUGene (Linux brukergruppene) arrangerer. Den er myntet på folk som kunne tenke seg å gå på et slikt møte, men kanskje ikke har lyst til å stå på mailing-listen likevel. NUUG og OLUG er de mest aktive. BLUG ser ut til å ha mye gående, men har ikke lagt ut planer for 2007 på denne listen.

Jeg har kontaktet diverse LUGer, men svært mange av disse ser ikke ut til å være aktive lenger. Hvis det er noen webmastere som leser dette vil jeg oppfordre om å legge ut littegrann kontaktinformasjon på forsiden, ihvertfall til webmaster eller styreleder, og ikke være redd for å si at LUGen ikke fungerer lenger.

En innvending som to LUGer hadde var at denne kalenderen involverer ekstraarbeid, men hvis man har mulighet for å importere RSS i CMSet kan man f.eks. publisere kalenderen på Google og så trekke innholdet tilbake til siden.

Siden oppdateres automatisk 5 ganger i døgnet med fersk informasjon fra kildene, så hvis du benytter deg av RSS så er 4 timer passe intervall.

Ting som må gjøres:
1) Navigasjons-knappene "<<" , ">>" (helt øverst til venstre i selve kalenderen) er ikke tydelige nok.
2) Når man ser på detaljene vises tekst som ISO-8859-1 når det er UTF-8
3) Klikkbare linker direkte til ical-filene (kildene)
4) Overstyring av navn som kilden har satt på kalenderen.

Patcher og tips er som alltid velkommen :) Håper folk titter innom den med jevne mellomrom, og at vi på den måten kan få mer aktive LUGer rundt omkring i dette vidstrakte landet. Om innholdet tar seg opp litt så vil det også havne en feed på forsiden.

I tillegg er folk selvfølgelig fortsatt invitert til å sende inn små artikler om møtene de skal ha, slik at det kommer på forsiden. F.eks. OLUG har gjort dette en del.

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

Prognatus

I VLUG har vi ikke møter flere ganger i måneden, slik OLUG ofte har, men ett møte annenhver eller hver tredje måned. I tillegg er det ofte uklart med eksakt dato, tema o.l. før vi nærmer oss møtetid, så det er vanskelig å sette opp noe i kalenderen før et par-tre uker før selve møtet skal holdes.

ak

2-3 uker holder jo i massevis, og som jeg sa til noen andre: Det er greit om det er et historisk arkiv også, så ser folk ihvertfall hvor det er aktivitet.

jakobbg

Eg er webmaster for BLUG, men kan ikkje hugse å ha registrert ein slik førespurnad om å registrere nye hendingar i dette systemet.

Annonsering av programmet i januar kjem snart, og eg skal då i samme duren føre inn informasjon her.

--
Jakob Breivik Grimstveit, , 48298152
Besøk Newsergalleriet:

Travel important today; Internal Revenue men arrive tomorrow.

ak

Hei, jeg fikk en av hanscats tidligere. Jeg spurte ikke siden jeg hadde noe fra dere og hørte på nuug-lista at dere ikke hadde publisert møteplanen enda.

Send meg en epost dersom du vil at jeg skal snapppe det opp fra en annen kilde.

Prognatus

Historisk arkiv? I kalenderen?

BTW, ser at du bruker taggen "vflug" på denne artikkelen. Vi heter "vlug".... Tror det finnes en tag med det navnet også. :)

ak

vlug rettet. Ja, et (svært begrenset) historisk arkiv. Folk går inn på kalenderen og ser hva som har skjedd den siste måneden, hvis det har vært ett eller to møter så er det ihvertfall lett å se at LUGen er aktiv.

hoyd

jeg tror et utdrag av kalenderen til forsiden et sted, de fem neste hendelser i norges lugger hadde vært fint. du får nok plss til det, kanskje ikke som en blokk, men kanskje som en "ticket" øverst eller hvor du vil.

--
hoyd

zypres

Flott, ventet lenge på dette.
Fint om vi gjør det litt mer tilgjengelig for "eksterne", altså de som ikke kan så mye. Bla. skrive kort om hver organisasjon, fordi ikke alle kan alle forkortelsene. Her er det masse bra foredrag som kan passe for mange flere, og ved å presentere det bedre, kan vi lære flere om linux og andre open source programmer.

Prognatus

Fint om du kan lenke til der du diskuterte historisk arkiv med noen andre, for jeg finner ikke ut av hvordan jeg skal gjøre dette i Google Calendar.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer