TrackMania

Dette er egentlig ikke noe Linux spill, men det er så utrolig bra at det er verdt å skrive om. Det er også mulig at dette er gammelt nytt for dere, men pytt pytt.

Ble presentert for et bilspill for Windows, men som er helt gratis og som støtter 1-manns kjøring, LAN og Internett. Det finnes 3 nivåer for 1-mannskjøring og hvert nivå har 30 baner med stigende vanskelighetsgrad.

Spillet kan lastes ned fra http://www.trackmania.no/.

Hvorfor lages ikke slike spill for Linux?????????
Utenom http://linux.softpedia.com/get/GAMES-ENTERTAINMENT/Arcade/ManiaDrive-123...

Tags:

Valg for kommentarvisning

Velg din foretrukket måte å vise kommentarer på og klikk på "Lagre innstillinger" for å aktivere endringene.

sturla

Jeg liker også dette supre spillet. Det er helt rått bra. Jeg spiller ikke mye, men om jeg gjør det blir det oftest en stund med Trackmania.

Jeg har forsøkt å installere dette over Wine. Men det gikk dessverre ikke. Grunnen til at dette spillet ikke lages for Linux har selvfølgelig å gjøre med at den store spillemassen finnes for Windows plattformen. Dessuten tror jeg Nvidia og slike, er de som finansierer dette spillet. Spillet bruker DirectX og ikke OpenGL, mener jeg. Derfor blir det litt vanskelig å porte det over til Linux plattformen. Hadde de laget det for OpenGL, kunne vi kanskje sett at det kjøre også i Linux.

TheHand

Maniadrive virker jo ikke så ille, så veldig bra ut på broren min sin maskin. Manglet kanskje litt på leveleditoren til Trackmania?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Siste kommentarer